Social

#imprumut #credit #creditare #inselatorie #caritas

Atentie! O noua afacere tip Caritas te poate lasa fara bani!

Vrei sa obtii bani usor? O firma din Timisoara promite credite cu dobanda foarte mica. Atentie insa! Nu trebuie sa pici in capcana! De fapt, este o afacere tip Caritas, in care tu esti cel care dai bani drept avans si nu mai primesti nimic in schimb! Nici macar suma cu care ai garantat!

Schema financiara de tip piramidal a fost pusa la cale de o fima din Timisoara si, deja, zeci de oameni au picat in plasa promisiunilor fara acoperire, arata digi24.ro. Practic, reprezentantii societatii le cer celor care doresc imprumutul sa plateasca 5% din suma solicitata, iar pana la virarea sumei creditate sa isi achite ratele lunare. Numai ca pana sa obtina banii dureaza luni si poate chiar ani.

15 plangeri au fost inregistrate pana acum la politie, iar autoritatile au inceput o ancheta. Unul dintre punctele de lucru ale societatii a fost inchis, insa patronii firmei au deschis un altul.
Pagubitii vor acum sa actioneze firma in instanta ca sa-si recupereze banii si atrag atentia tuturor celor care ar fi incantati de o asemenea varianta de creditare sa nu faca aceeasi greseala.

Sursa foto: businessadministrationinformation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea