Social

#trafic #betie #indicator

"Atentie, cetateni turmentati!", un nou semn de circulatie

Petrecaretii din Pecica, judetul Arad, sunt acum mai bine protejati dupa amplasarea unor indicatoare rutiere care atrag atentia soferilor ca intra intr-o zona cu " cetateni turmentati".

Ideea apartine primarului Petru Antal, care a preluat modelul din Germania. Noile indicatoare rutiere atrag atentia asupra restaurantelor, barurilor si teraselor. "Oamenii trebuie protejati. In zece ani, si daca salvam o singura viata, a merita efortul", a declarat primarul pentru Gandul.

Orasul Pecica este unul dintre cele mai tranzitate din judetul Arad, fiind situat intre vama Nadlac si municipiul Arad, pe DN 7.

"Indicatoarele sunt sub forma de triunghi pe fond alb, cu chenar rosu, cu varful triunghiului indreptat in sus, explica primarul. In interior este desenat un om care merge in patru labe si are o sticla in mana. In partea de jos e scrisa si explicatia: "Cetateni turmentati". Sunt bune si pentru soferi, care trebuie sa fie mai prudenti in astfel de zone, dar si pentru cei care au baut mai mult, fiind un avertisment care ii protejeaza", a explicat Petru Antal.

Aradenii nu s-au simtit jigniti de noile indicatoare, s-au amuzat sau l-au felicitat pe primar.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea