Social

#atentate Belgia #atentate Bruxelles #explozii Bruxelles

Atentatele continua la Bruxelles! Inca o explozie!

La cateva ore dupa exploziile de astazi din aeroportul si de la metroul belgian, inca o explozie a avut loc, in apropiere de Palatul Regal, intr-un parc ce a fost evacuat. Potrivit primelor informatii, ar putea fi vorba despre o explozie controlata a unui pachet suspect.

Mai multe explozii mai mici au avut loc in apropiere de o statie de metrou din Bruxelles, iar presa locala a sugera ca genistii detoneaza orice pachet suspect gasit.

Ca urmare a ridicarii nivelului alertei teroriste, premierul belgian si mai multi membri ai cabinetului au fost dusi intr-un loc sigur, de unde coordoneaza structurile politiei.

Pe de alta parte, politia belgiana a negat zvonurile conform carora inaintea exploziilor s-ar fi auzit focuri de arma.

La aeroportul Zaventem a fost un singur atacator sinucigas, mai precieaza autoritatile. Aeroportul ramane inchis cel putin pana maine.

De asemenea, serviciile de securitate din Londra si Frankfurt au decis ridicarea nivelul de alerta terorista cu o treapta, dupa ce „informatiile disponibile si evenimentele recente indica faptul ca exista risc terorist general, fiind posibil un atac terorist”.

Totodata, Consiliile de Securitate din Paris si Londra s-au intrunit de urgenta.
 

Sursa foto: liberation.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea