Social

#maicuta daniela #marturii cutremuratoare #atentat franta #franta

Atentat Franta: Marturiile cutremuratoare ale maicutelor

Atentatul din Franta, petrecut marti intr-o biserica din Normandia a ingrozit o lume intreaga. Doi indivizi inarmati cu cutite si un pistol au ucis un preot si au luat ostatici in biserica Saint Etienne du Rouvray, din Normandia.

In urma atentatului revendicat de ISIS Parintele octagenar Jacques a fost omorat, iar o maicuta in varsta a suferit rani grave.

Una dintre maicutele aflate in biserica a reusit sa fuga, fara a fi vazuta si a oprit un sofer care a alertat autoritatile. Declaratiile maicutei Daniela sunt cutremuratoare.

Sora Daniela: "Toata lumea plangea si le spunea: "Opriti-va, nu va dati seama ce faceti!". Nu s-au oprit. L-a obligat sa se puna in genunchi. El a incercat sa se apere si in acel moment a inceput drama.", a declarat maicuta, adaugand ca atactorii si-au filmat fapta, potrivit stirilor protv.ro.

Sora Daniela: "S-au inregistrat! Au tinut ca un fel de slujba in jurul altarului in limba araba. A fost o oroare. Eu am actionat in momentul in care l-au atacat pe Jacques. El era in genunchi, insa nu reusisera sa il puna la pamant. Am iesit repede. El era ocupat cu cutitul si nu m-a vazut iesind. Erau ocupati si nu m-au vazut iesind."

Politistii au ajuns rapid la fata locului, si i-au impuscat mortal pe cei doi teroristi. Unul dintre acestia a fost recunoscut ca fiind Francois Molins, un tanar francez, de origine araba, in varsta de 19 ani. Acesta ar fi incercat in repetate randuri sa plece in Siria.

Sursa foto: normandie-actu.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea