Social

#atentat istanbul #bomba istanbul #atentat cu bomba #atentat terorist #istanbul #istanbul explozie

Atentat cu bomba in centrul Istanbulului! Cel putin 11 morti si cel putin 36 de raniti

Un atac cu bomba a avut loc in aceasta dimineata in centrul Istanbului, in apropiere de o universitate si de zone turistice populare. Accidentul s-a soldat cu cel putin 11 morti si cel putin 36 de raniti, potrivit bbc.com

Pana in momentul de fata, atacul nu a fost revendicat de nicio grupare terorista.

Atacul a vizat un vehicul al politiei. Bomba amplasata intr-o masina capcana a fost detonata cu ajutorul unei telecomenzi, cand autobuzul politiei s-a apropiat. Explozia a avut loc in cartierul Vezneciler, una dintre cele mai populate zone ale orasului, chiar langa sectia de politie, adauga bbc.com,.

Mai multe ambulante au fost trimise la fata locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Imaginile aparute pe retelele de socializare arata ca vehiculul care apartinea politiei complet a fost complet distrus. In plus, alte masini aflate in apropiere au fost grav avariate, scrie libertatea.ro.

Violentele din Turcia au escaladat recent, in urma amplificarii tensiunilor cu separatistii kurzi si a conflictului din Siria vecina. Rebeli din cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) vizeaza politia si armata incepand din iulie, cand s-a prabusit un fragil proces de pace intre separatistii kurzi si Ankara. in plus, Statul Islamic a revendicat o serie de atacuri sangeroase cu bomba comise in Turcia.

Surse foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea