Social

#atentat terorist #atentat #ankara

Atentat cu bomba in Ankara! Facebook si Twitter inchise de justitie

Un atac terorist a avut loc in capitala Tuciei, Ankara, la ora 18:43 (18:43, ora Romaniei). Atentatul s-a soldat cu moartea a 37 de persoane. Alte 71 de persoane sunt internate in spital. In urma atentatului justitia a dispus inchiderea accesului la Facebook si Twitter, dupa ce imagini cu explozia au fost distribuite pe cele doua retele de socializare.

Un oficial din cadrul securitatii a declarat ca explozia a fost cauzata de un atac cu masina-capcana, potrivit mediafax.ro.

"Atacul sporeste determinarea noastra de a lupta impotriva terorismului", a declarat presedintele Turciei pentru Reuters.

Atentatul nu a fost revendicat, insa doi oficiali din cadrul serviciilor de securitate au declarat ca primele elemente ale anchetei sugereaza implicarea Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), considerat de Ankara organizatie terorista.

 

NATO este alaturi de Turcia in lupta impotriva terorismului. "Toti aliatii NATO sunt solidari cu Turcia, hotarati in determinarea lor de a lupta impotriva terorismului sub toate formele acestuia", a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

 

Sursa foto: livenews.md

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea