Social

#ikebana #atelier #dezvoltare personala

Ateliere de dezvoltare personala pentru stimularea creativitatii marca Spring Events

Spring Events organizeaza de aproape doi ani ateliere de dezvoltare personala, axate pe creativitate practica si comunicare pentru imbunatirea abilitatilor de interactiune sociala si dezvoltarea abilitatilor practice.

In urmatoarele zile, ei vin cu propuneri inedite si ingenioase, utile si relaxante in acelasi timp.

Iata cateva dintre ele: Un atelier de creativitate practica feminina sub forma unui workshop de aranjamente florale in stil minimalist. Avem sansa sa invatam ABC-ul aranjamentelor florale si apoi sa facem o aplicatie in stil ikebana pentru a intelege concret cum sa facem un aranjament simplu dar elegant. Va avea loc miercuri, pe 4 iunie.

La fel de inedit este si un atelier de machiaj si aranjamente florale de par, joi, 5 iunie, ceea ce ne va invata cum sa ne creem un nou look, mai interesant, mai vesel, mai de vara! O noua modalitate de a ne pune in valoare atat creativitatea cat si unicitatea trasaturilor noastre. Mai multe detalii gasiti aici.

Un alt atelier interesant, de comunicare bazat pe o tema permanent importanta: Cum ne mentinem echilibrul intre atractivitate si autenticitate? Exista nevoi interioare si presiuni exterioare pentru atractivitatea noastra insa e bine sa incercam sa le balansam cu felul nostru propriu de a fi, cu interiorul nostru. O tema de introspectie ce va fi abordata atat interactiv cat si prin jocuri si aplicatii, pentru o intelegere cat mai profunda si o atmosfera vesela, destinsa).

O alta propunere de comunicare, de asta data legata de feminitate si relatiile-sursa de viata si de energie feminina o vom trata in weekend, sambata, 7 iunie, avand tema: “Mame si fiice. Dragoste si transformare.” Este o tema-analiza, ce va genera multe insight-uri ce vor fi extrem de benefice atat pentru mame cat si pentru fiice, indiferent de varsta si de dinamica relatiei.

Mai sunt ateliere pe care le organizam si gasiti detalii complete aici. De asemeni, marti, 3 iunie va avea loc o prezentare a atelierelor Spring Events unde veti afla multe despre atelierele prezentate foarte pe scurt mai sus si alte ateliere ce vor urma. In felul acesta puteti afla daca anumite teme sunt pe gustul vostru si corespund obiectivelor voastre viitoare de dezvoltare personala si , la fel de important, daca modul de abordare este cel dorit de voi sau aveti alte asteptari. E de asemeni o sansa de socializare si de interactiune cu oameni care au pasiuni si idei apropiate de ale voastre.

Asadar, daca vreti sa faceti ceva nou si sa intalniti oameni noi, aceasta poate fi o buna oportunitate atat de a afla noi informatii cat si de a petrece un timp de calitate, relaxant si in acelasi timp benefic atat mental cat si sufleteste.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea