Social

#basescu #jigniri #ministri

Atacurile lui Traian Basescu la adresa ministrilor s-au intetit

Imbecili, incompetenti, nepregatiti, corigenti, mafioti. Acestia sunt ministrii Guvernului Tariceanu in viziunea presedintelui Traian Basescu. Dupa scoaterea democratilor de la guvernare, atacurile sefului statului la adresa membrilor liberali ai cabinetului s-au intetit.

Primul vizat de Traian Basescu a fost Adrian Cioroianu, in momentul in care senatorul liberal a fost nominalizat pentru postul de ministru de Externe. Presedintele a spus atunci ca Cioroianu este nepregatit si ca "ministerul de Externe nu poate fi o institutie in care sa incepi sa inveti".

A urmat apoi celebrul episod cu "armeanul competent". Totul a pornit de la scrisoarea pe care Paul Pacuraru si Varujan Vosganian i-au trimis-o presedintelui pentru a promulga legea pensiilor . Traian Basescu a declarat atunci ca semnatarii sunt niste incompetenti si a acuzat Guvernul de diletantism, lasitate si lipsa de responsabilitate.

Cateva luni mai tarziu, in momentul in care isi lua ramas bun de la medicii care l-au operat de tiroida, seful statului a spus ca, in sfarsit, intalneste un armean bun. A revenit cu precizarea ca, in sfarsit, intalneste un armean competent.

"Declaratia mea a avut un singur obiectiv: dupa ce ii spusesem incompetent lui Varujan Vosganian, am vrut sa subliniez ca un medic armean competent m-a operat si ca-i multumesc public", a explicat Basescu fraza rostita la externare .

A venit apoi randul ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei sa intre sub tirul atacurilor presedintelui.

"Acum, la inceperea anului scolar si universitar, domnul ministru a ramas corigent exact in domeniul in care este de specialitate, adica la constructii, pentru ca nu s-au facut nici macar constructiile, aia cu educatia e mai dificila", a comentat presedintele la inceputul anului scolar 2007 – 2008.

La sfarsitul anului trecut, inainte de a-si da demisia din functie, ministrul de atunci al Justitiei, Tudor Chiuariu, a fost calificat de seful statului ca fiind un tanar mafiot obraznic care serveste o clientela .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea