Social

Atacantul lui Juventus i-a replicat selectionerului in SUA si a amenintat ca da afara tot staff-ul nationalei.

Atacantul lui Juventus i-a replicat selectionerului in SUA si a amenintat ca da afara tot staff-ul nationalei.

Desi este un fan declarat al lui Dostoievski, Mutu a ratat, in turneul american, ocazia de a ramine filosof, primind un ultim avertisment public si o amenda substantiala pentru ca si-a permis sa ridice tonul la selectioner si la ceilalti membri ai staff-ul tehnic ai nationalei Romaniei.

Piturca a dezvaluit ieri ca incidentul de la partida cu euro 2008.

Mutu ar fi preferat sa stea linga sotia Consuelo , insarcinata in luna a noua, dar contractul cu firma lui Prigoana& Tarau prevedea despagubiri in cazul in care FRF nu convoca vedetele.

Selectionerul mai spune ca in afara lui Mutu, toti componentii reprezentativei noastre care au efectuat deplasarea in recentul turneu din SUA s-au comportat, pe intreaga durata a deplasarii, intr-o maniera profesionista.

Fumurile sint permise

In ceea ce priveste fumatul si bautura, selectionerul aminteste ca le-a permis celor care doresc sa fumeze, insa numai in locurile special amenajate, adica nu in camere sau in sala de mese. De altfel, exista cazuri in care putinii fumatori din lotul nostru fumeaza chiar de fata cu mine. Cit despre bautura, dupa incheierea turneului, aflindu-se in vacanta, jucatorii au avut acceptul meu sa bea un pahar cu bere sau cu vin pe aeroport sau in avion.

Tin sa asigur insa pe toata lumea ca, de cind am preluat echipa nationala, nici un jucator nu si-a permis sa consume bauturi alcoolice in timpul cantonamentelor, exceptind, uneori, cite un pahar cu vin la masa de seara, dupa meci, precizeaza Piturca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea