Social

#iatagan #atentat terorist romania #atac terorist romania #atentat terorist #ostatici #atac terorist #romania #bucuresti

Atac terorist in Romania! S-a petrecut intr-un autobuz din Capitala

Un atac terorist a avut loc astazi in Romania. Un barbat cu origini arabe a amenintat cu iataganul calatorii dintr-un autobuz din Bucuresti si a vrut sa-i ia ostatici. 

Cetateanul de origine araba a inceput sa ameninte calatorii autobuzului de pe linia 117 cu un iatagan si a vrut sa ii ia ostatici. Un barbat a sunat la 112 si un echipaj de politie a intervenit de urgenta. La fata locului au ajuns si tupele antitero de la SRI, conform Romania TV.

Atacatorul a fost imobilizat de oamenii legii si imobilizat si condus la sediul subunitatii de politie.

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a precizat vineri ca barbatul care a scos un cutit intr-un autobuz din Bucuresti nu este cunoscut cu profil terorist, iar pana in prezent nu exista elemente care sa lege incidentul de un posibil act terorist.

Barbatul, care are origini arabe, este cetatean roman si are 47 de ani. Momentan nu a fost facut public motivul atacului.

"In urma unui apel la 112, initiat la ora 12.28, Brigada Antiterorista din cadrul SRI a fost alertata ca un barbat ameninta cu un cutit calatorii intr-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucuresti.

Echipa de interventie a ajuns la fata locului unde, in coordonare cu Politia, l-a imobilizat pe suspect in conditii de siguranta pentru ceilalti pasageri si participanti la trafic. Suspectul a fost predat Politiei, iar in acest moment se fac cercetari. Din primele verificari efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar pana in prezent nu exista elemente care sa lege incidentul de un posibil act terorist", anunta SRI.

Sursa foto: stiripescurt.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea