Social

# atentat olanda #atentat terorist #atac terorist #olanda

ATAC TERORIST in Olanda!

Un atac sangeros a avut loc astazi in Olanda! Doi indivizi au deschis focul de arme intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, a anuntat politia locala. Cel putin o persoana a decedat si altele au fost ranite, in urma atacului.

Politia a precizat ca este luata in calcul o posibila motivatie terorista in acest caz, scrie mediafax.ro.

Incidentul s-a petrecut luni dimineata, in jurul ori locale 10:45 (ora Romanie, 11:45), in zona Oktoberplein din Utrecht. Atacatorii au fugit de la locul faptei, in prezent fiind cautati de politie.

Mai multe elicoptere au fost trimise in zona, insa momentan nu se cunoaste numarul real al victimelor. Potrivit primelor informatii aparute in presa locala, se pare ca o femeie a fost impuscata in piept, iar trei victime au fost resuscitate.

In urma acestui incident circulatia tramvaielor a fost oprita in tot orasul. Mai mult, nivelul de amenintare terorista a fost ridicat la maxim in provincia Utrecht, a anuntat Pieter-Jaap Aalbersberg, coordonatorul unitatii nationale antiteroriste din Olanda, potrivit mediafax.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea