Social

#atac melbourne #atac terorist #melbourne #atac

Atac terorist in Melbourne! Cel putin 16 raniti

Orasul australian Melbourne a fost tinta unui atac. O masina a intrat intr-o multime de oameni lovind cel putin 16 persoane. In momentul de fata nu este insa clar daca incidentul este sau nu unul de natura terorista.

 

Vehiculul "a lovit un numar de pietoni" pe Flinders Street, o intersectie din centrul orasului, a anuntat politia din orasul australian. Imaginile de la fata locului arata mai multi oameni intinsi pe asfalt si o masina de culoare alba avariata.

Martorii au povestit ca soferul vehicului nu a incercat deloc sa puna frana.

Autoritatile au anuntat ca 13 dintre persoanele ranite in timpul atacului au fost internate in spital, restul primind ingrijiri medicale la fata locului.

Soferul vehicolului si un alt barbat, au fost arestati in urma atacului.

Autoritatile australiene, care se tem de mai multi ani de atacuri ale extremistilor, au intarit nivelul alertei teroriste inca din septembrie 2014. in ultimii ani, 13 atentate au fost dejucate, inclusiv unul in centrul orasului Melbourne, in timpul Craciunului din 2016, inspirat de gruparea Statul Islamic, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: smh.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea