Social

#injungiere # barbat inarmat #atac terorist #cutit #londra

Atac terorist in Londra! Mai multe persoane injunghiate in plina strada!

Sase persoane au fost injunghiate aseara la ora locala 22:33 de un barbat, in piata Russel din Londra. Politia a fost alertata imediat si a intervenit in timp util si au reusit sa-l prinda pe atacator. Acestia nu exclud ca atentatul sa fie unul terorist, mai ales ca Londra se afla pe "lista neagra" a ISIS.

Una dintre cele sase victime, o femeie despre care nu se dau alte detalii, a decedat la scurt timp dupa sosirea ambulantei.

La ora 22:39 atacatorul a fost arestat. Politistii londonezi ancheteaza un posibil motiv terorist din spatele atacului comis cu un cutit de un tanar in varsta de 19 ani. Acestia nu exclud insa ca un factor important ar putea sa fie sanatatea mentala a atacatorului.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat ca prioritatea principala este asigurarea securitatii cetatenilor, potrivit Reuters.

"Siguranta tuturor londonezilor este prioritatea mea numarul unu. In acest sens, le cer londonezilor sa ramana calmi si vigilenti. Va rog sa contactati autoritatile pentru orice comportament suspect. Cu totii avem un rol vital, trebuie sa fim urechile si ochii politistilor si fortelor de securitate si sa ajutam la asigurarea protectiei Londrei", a declarat Sadiq Khan.

Sursa foto: standard.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea