Social

#bebelus Nisa #atentat Nisa ##Nice06 #atac Nisa #atac Nice

Atac in Nisa: bebelus de 8 luni salvat datorita Facebook

In timpul busculadei create ca urmare a atacului de la Nisa, un bebelus de 8 luni aflat in carucior a fost pierdut de familie. Copilul a fost gasit la o ora datorita solidaritatii oamenilor pe Facebook, conform paginii electronice a radioului Europe 1.

Apelul de ajutor, insotiti de fotografia micutului, a fost redistribuit de aproape 22.000 de ori.


Familiile isi cauta persoanele dragi pe site-urile de socializare

Zeci de persoane speriate au publicat imagini cu fii si fiice, frati, surori, veri si prieteni pe care nu au reusit sa ii contacteze. Elefac apel la oti utilizatorii de internet sa distribuie fotografiile, in speranta ca cineva le va putea spune unde se afla acestia si in ce stare sunt.

Fotografiile sunt distribuite cu hashtagul #Nice06.

“Fratele meu mai mic era cu bunicii mei la focul de artificii de la Nisa; l-au pierdut in multime”, a scris un tanar pe Twitter.

Multi au vorbit despre teama lor, in conditiile in care nenumarate apeluri pe telefoanele mobile ale celor disparuti au ramas fara raspuns.

O femeie a scris pe Twitter: “Sora mea, Leticia, era in #Nice06. Sunt foarte ingrijorata, nu raspunde la telefon. Va rog, ajutati!!!!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea