Social

#sindicate #emil boc #raspundere #salarizare unica #guvern

Asumarea raspunderii pe legea salarizarii

Sindicalistii care s-au intalnit astazi cu reprezentantii guvernului sustin ca Executivul insista pentru asumarea raspunderii pe legea unica a salarizarii .

Reprezentantii sindicatelor au declarat ca premierul Emil Boc a cerut finalizarea proiectului de lege unitara a salarizarii cu zece mai devreme. Noul termen este astfel 20 iunie, dupa care proiectul de lege va intra in sedinta de Guvern.

"Termenul pentru ca acest proiet de lege sa fie definitivat ramane 30 iulie. Premierul a solicitat totusi ca discutiile sa se incheie cu zece zile inainte, astfel incat sa existe suficient timp si pentru dezbaterea in cadrul guvernului si al celorlalte institutii ale statului. Este o solicitare absolut obiectiva", a declarat Valentin Mocanu , secretar de stat Ministerul Muncii, citat de Realitatea.net.

Sindicalistii nu au primit un raspuns clar din partea Guvernului despre fondurile necesare implementarii legii. Emil Boc a raspuns ca aceste aspecte vor fi discutate odata cu finalizarea proiectului de lege.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea