Social

Astazi se deschid lucrarile Consiliului Nord-Atlantic

In aceasta dimineata se deschid, la Sala Unirea de la Palatul Parlamentului , lucrarile Consiliului Nord-Atlantic, forul care ia deciziile pentru Alianta.

Albania si Croatia urmeaza sa primeasca oficial invitatia de a adera la Alianta, se va cauta o solutie pentru problema aderarii Macedoniei si se vor aproba pasii urmatori ai misiunii NATO in Afganistan.

In afara agendei summit-ului, premierul Calin Popescu Tariceanu va avea o serie de intrevederi bilaterale cu cativa lideri, intre care omologii sai din Australia si Germania, Kevin Rudd si Angela Merkel.

La Palatul Parlamentului, dar si in numeroase alte locuri din Capitala vor avea loc mai multe conferinte de presa si dezbateri pe teme nord-atlantice, la care participa lideri politici precum ministrul britanic de Externe, David Miliband, sau presedintele albanez, Sali Berisha .

Mai sunt programate sa aiba loc astazi o parada a modei si un concert la Ateneul Roman , in cursul serii. 3 aprilie este o zi deosebita si pentru unul din protagonistii summit-ului - secretarul general al Aliantei, Jaap de Hoop Scheffer , implineste astazi 60 de ani.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea