Social

#suspendarea taxei auto #indemnizatie crestere copii #indemnizatie mame #revizuirea bugetului 2009

Astazi se decide soarta taxei auto si a indemnizatiei pentru mame

Revizuirea proiectului de buget trimis in Parlament de Cabinetul Tariceanu si indemnizatiile pentru cresterea copiilor sunt doar doua dintre proiectele care se vor afla astazi pe masa Guvernului.

Actualul Executiv a decis sa retraga din Parlament proiectul de buget propus de PNL si UDMR, deoarece acesta nu corespunde viziunii de guvernare a coalitiei dintre alianta PSD-PC si PD-L.

Potrivit lui Mircea Geoana, noul proiect de buget va fi gata abia in ianuarie, acesta putand primi votul parlamentarilor spre sfarsitul lunii viitoare. Refacerea calculelor este mult mai dificila decat s-a anticipat initial, asta pentru ca in vistieria statului sunt mult mai putini bani decat au lasat sa se creada fostii guvernanti ca ar fi.

Acestia din urma au facut bugetari pe baza unor estimari a veniturilor irealiste, dupa cum a sustinut liderul social-democratilor inainte de intalnirea informala a liderilor PSD si PD-L.

Tot in sedinta de Guvern de marti se va discuta si modificarea legii actuale prin care se acorda indemnizatii pentru mame. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea