Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Asistente in UE cu 4.000 de euro

Irlanda, Italia si Germania au scos la concurs peste 370 de locuri de munca pentru asistente si infirmiere. Dintre cele peste 1.500 de joburi vacante, destinate romanilor care vor sa munceasca in UE, un sfert sint pentru asistente, moase sau infirmiere. Aproximativ 370 de joburi sint scoase la concurs de Irlanda, unul de Germania si sase de Italia. Salariile lunare variaza intre 800 de euro brut si 4.000 de euro net, in functie de angajator si de beneficiile acordate suplimentar. De exemplu, cel mai mic salariu este oferit pentru un post de infirmier – ingrijitor persoana virstnica, de catre o persoana particulara germana, care pune la dispozitie insa cazare si masa gratuite. Salariul de 4.000 de euro lunar este oferit pentru asistentele care vor lucra in spitale sau clinici, unele dintre ele private, nou deschise. Cel mai mare salariu , oferit in Irlanda pentru postul de asistent manager la un „camin de asistenta medicala “, ajunge la 45 - 55.000 de euro anual. In ceea ce priveste posturile de moase/asistent(e)/infirmier(e), se cere calificarea specifica meseriei pentru a putea fi inregistrati in asociatia profesionala omoloaga din Irlanda, o experienta de minimum 1-2 ani, cunoasterea limbii engleze si se ofera si un beneficiu de 500 de euro pentru sase luni de munca neintrerupta. In Italia se cer studii de infirmier, cunostinte de limba la nivel mediu , iar contractele sint pe o perioada de 3-6 luni. Cei care vor sa candideze isi pot depune CV-urile pe site-ul ANOFM, la sectiunea Eures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea