Social

#michael jackson #cantec nou #nelansat

Asculta un nou cantec Michael Jackson "A Place With No Name"

Un clip al unui cantec nelansat de-al lui Michael Jackson a aparut recent pe Internet. In melodia, intitulata " A place With No Name ", megastarul vorbeste despre dorinta de a calatori intr-un loc misterios: "Take me to a place without no name ". ("Du-ma intr-un loc fara nume")
 
Nu se stie cand a fost inregistrat acest cantec si nici daca versurile piesei se refera la un loc utopic precum raiul sau la un loc izolat, departe de ochii lumii.
 
Cele 25 de secunde ale cantecului "scapat" pe Internet sunt suficiente pentru a ne da seama ca urmeaza  linia melodica a hitului trupei America "A Horse With No Name". Cu "A Horse With No Name", America ajungea pe locul 1 in 1972 in topul Billboard Hot 100 din SUA.
 
Cu ani in urma, au aparut stiri care anuntau ca managerul trupei America si-a dat acceptul pentru ca Michael sa inregistreze "A Place With No Name".
 
Jim Morey, actualul manager al grupului care l-a reprezentat si pe Michael la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90, a declarat pentru site-ul TMZ.com ca membrii formatiei s-au declarat incantati de versiunea adaptata de Michael: "Trupa a fost onorata ca Michael a ales sa prelucreze cantecul lor si spera ca acesta sa devina disponibil in intregime pentru fani".
 
Asculta mai jos fragmentul din piesa nelansata de Michael Jackson:
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea