Social

#annamari dancs #asasinare #om politic #rusia

Asasinarea Annei Politkovskaia ar fi comandata de un om politic rus

Asasinarea jurnalistei ruse anna politkovskaia a fost comandata de un om politic din Rusia, potrivit actului de acuzare , a declarat, marti, avocatul uneia dintre cele patru persoane judecate in acest dosar .

Parchetul general al Rusiei a anuntat in timpul anchetei ca asasinarea a fost ordonata din strainatate. "La tribunal, in concluziile acuzarii, nu acesta este cazul, nu este vorba de cineva atat de puternic, atat de teribil, ci de un actor de pe scena politica interna", a declarat Mura Musaiev, avocatul uneia dintre cele patru persoane inculpate in acest dosar , citat de AFP.

Printre acestia se numara Djabrail Mahmudov, acuzat ca ar fi organizat filarea victimei, impreuna cu fratele sau, Ibraghim, si el aflat in boxa acuzatilor. In plus, mai sunt judecati un locotenent-colonel FSB Pavel Riaguzov, suspectat ca ar fi divulgat adresa jurnalistei, si un membru al politiei criminalistice, Serghei Hadjikurbanov.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea