Social

As intra si acum pe teren

Tibi Ghioane crede ca va reveni repede pe gazon
Reintors de la Lisabona, unde a fost supus unor teste medicale , Tibi Ghioane si-a recapatat optimismul in privinta starii sale de sanatate. Mijlocasul echipei de fotbal Dinamo Kiev a revenit simbata la clinica privata Santa Maria din localitatea portugheza Faro si e convins ca nu-si va agata ghetele-n cui, la doar 23 de ani.

Salut, Tibi. Cum te mai simti?
Ma simt foarte bine. Ma doare putin capul, dar asta din cauza ca n-am mincat. Tocmai acum servesc micul-dejun (n.r. - ieri, la ora 9.00, ora Portugaliei). Mi-e o foame de lup.

Mincare de regim?
Nici vorba. Am dreptul sa maninc orice.

Sint sanse sa te vedem din nou pe teren?
Din punctul meu de vedere, as intra si acum pe teren. Cum ma simt eu in momentul de fata, as putea sa joc. Cred ca voi reveni la Dinamo Kiev si la echipa nationala. Cariera mea sportiva nu s-a incheiat.

Igor Surkis, presedintele clubului Dinamo Kiev, spunea ca ai putea fi apt de joc peste doua luni...
Pai, el n-a facut altceva decit sa reproduca vorbele medicilor. Daca voi juca, depinde numai de mine. Doar eu pot sti daca sint sau nu in stare sa mai intru pe teren.

S-a rugat la biserica

Accidentul cerebral suferit de Tiberiu Ghioane se pare ca n-a fost chiar asa de grav cum se credea initial. Dupa patru zile de stat in spital si numeroase analize, Tibi parea ieri ca revine la normal.
Mai mult, echipat in treningul lui Dinamo Kiev, Ghioane a efectuat o scurta plimbare prin Faro, iar aseara, in jurul orei 19.00, urma sa plece, impreuna cu coechipierii sai, spre capitala Ucrainei.
Ghioane, un tip introvertit, a tinut neaparat sa treaca si pe la biserica, unde s-a rugat pentru sanatate si pentru revenirea cit mai rapida pe terenul de fotbal. Am fost la biserica, dar nu vreau sa dau mai multe detalii. M-am rugat pentru mine, pentru familie si pentru cei care au fost alaturi de mine in aceste zile. E ceva personal, care tine de suflet, a marturisit internationalul roman.
Starea sa de sanatate s-a ameliorat vizibil in ultimele zile, Tibi primind acceptul medicilor sa calatoreasca cu avionul pina la Kiev.

Ma simt foarte bine. Am iesit sa iau o gura de aer curat, fiindca simteam nevoia dupa atitea zile in care am stat cu perfuzii, a spus Ghioane. El a fost bine-dispus pe toata durata scurtei plimbari prin oras, acceptind chiar sa se fotografieze cu un grup de romani. Fotbalistul va fi insotit la Kiev de sora sa, Mirela, care a fost alaturi de el in toata aceasta perioada dificila. Pentru a putea obtine viza de Ucraina pentru sora sa, Tibi a apelat la miliardarul Igor Surkis, patronul lui Dinamo si un tip foarte influent, care a rezolvat cazul in citeva minute. Rezultatele analizelor efectuate de roman la clinica din Faro vor fi trimise la Kiev, unde Tibi va urma, cel mai probabil, tratamentul de recuperare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea