Social

#silviu hutanu

Artist din Iasi, mort de coronavirus la doar 37 de ani. Nu avea nicio afectiune grava

Silviu Hutanu, 37 de ani, membru al formatiei SoundCheck Band, a murit in urma infectiei cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele lui. Artistul si-a dat ultima suflare la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Neurochirurghie din Iași. 

Apropiații spun că membrul formației SoundCheck Band nu avea nicio altă afecțiune gravă. 

"In zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune', a povestit Alex, fratele lui Silviu Huțanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea