INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

ARTCampus, la Sibiu

Zece tineri pictori romani vor participa la workshopul " REHAU ARTCampus Romania 2007". Manifestarea va avea loc la Resedinta de Vara Samuel von Brukenthal din Avrig, de langa Sibiu, in perioada 1-10 august. Cei zece artisti au fost selectati in luna martie, la Viena, dintr-un numar de 17 candidati. Primele trei lucrari vor fi recompensate cu premii in valoare de 3.000 de euro, iar pentru castigator, REHAU va face posibila participarea la un concurs international - ArtAtelier al Forum Alpinum, care se va desfasura la sfarsitul lunii august la St. Moritz, in Elvetia. Gala de decernare a premiilor va avea loc in luna noiembrie, la Bucuresti, si va include o licitatie pentru lucrarile celor zece pictori, organizata de Casa Sotheby's, cu scopul dezvoltarii unor programe de promovare culturala pentru copiii din Romania. Evenimentul face parte dintr-un program de responsabilitate sociala si se inscrie in calendarul evenimentelor "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea