INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Arta moderna prinde la popor

Ideile artistice ale creativilor Alina Buga si Romelo Pervolovici si ale celorlalti artisti ai Fundatiei Culturale META din Bucuresti au innebunit duminica dupa-amiaza publicul capitalei europene. Happening-urile "Oamenii class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/balon" title="balon">balon " title="balon">balon " si "Meduzele zburatoare", neobisnuite pentru marele public, au prins in mreje turistii si in special copiii. Publicul a gasit imediat motive de distractie, iar uriasii oameni-balon (baloane din plastic de dimensiuni mari cu forme umane stilizate) au devenit cei mai buni parteneri de petrecere in spatiile publice din centrul istoric al Sibiului. "Initial am dorit sa testam reactia publicului la un asemenea act artistic si trebuie sa spunem ca ne-am bucurat cand primul om-balon a fost luat de un copil si dus acasa, vineri. Acum am adus inca 60", a declarat Romelo Pervolovici.(continuarea in Romania Libera )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea