Social

#top ziare.com #paszkany finantatorul anului

Arpad Paszkany, finantatorul anului

Cititorii Ziare.com au decis ca patronul campioanei CFR Cluj, Arpad Paszkany , merita titlul de "cel mai bun finantator al anului 2008".

Omul de afaceri clujean a reusit in acest an ca, pe langa performantele sportive, sa investeasca serios si in infrastructura, lucru neobisnuit pentru oamenii de fotbal din Romania. Astfel, in vara lui 2008, inainte de debutul in grupele Ligii Campionilor, CFR 1907 Cluj a inaugurat noul stadion "Dr. Constantin Radulescu".

De ce "noul stadion"? Pentru ca, pe langa constructia unei noi tribune, arena din Gruia a primit si o modernizare la nivelul gazonului, o noua tabela de marcaj, locuri de parcare etc.

Conform presedintelui clubului, Iuliu Muresan , inverstitiile in arena s-au cifrat la aproximativ 25 de milioane de euro, Paszkany fiind practic cel mai important investitor in infrastructura sportiva din Romania. Patronul ardelenilor nu s-a zgarcit la bani nici cand a fost vorba de achizitia de jucatori.

Fie ca vorbim de jucatori veniti relativ ieftin, dar care au salarii mari (vezi cazul Yssouf Kone ) sau fotbalisti pe care s-au platit sume importante (cazul Alvaro Pereira), Arpad Paszkany a demonstrat ca este un om care nu se joaca de-a finantarea si investeste serios.

Conform propriilor declaratii, in 2009 finantatorul campioanei intentioneaza sa cntinue investitiile in stadion precum si achizitiile de marca, la Cluj fiind asteptati jucatori de valoare. CFR Cluj este primul produs al fotbalului modern in Romania, o echipa moderna, cosmopolita, un brand in plina dezvoltare, iar meritul principal ii apartine lui Arpad Paszkany.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea