Social

#israel atac riposta #armata israeliana atac #israel atac liban

Armata israeliana riposteaza la tirurile de rachete din Liban

Armata israeliana a deschis focul inspre Liban , dupa tirurile de rachete care au vizat joi nordul Israelului, a anuntat un purtator de cuvant al armatei.

"Am tras direct inspre sursa tirurilor de rachete provenind din Liban", a declarat purtatorul de cuvant, citat de AFP.

Patru rachete de tip katiusa au fost lansate joi dimineata din Liban asupra sectorului vestic al Galileei, in apropiere de orasul Nahariya si a kibutului Kabri, provocand ranirea a cinci persoane, au anuntat serviciile de urgenta.

In urma acestui atac, locuitorii din regiunea Nahariya au fost indemnati sa ramana in incaperile protejate ale locuintelor lor. Un inalt oficial libanez din securitate a confirmat pentru AFP ca din sudul Libanului au fost lansate rachete asupra Israelului.

De asemenea, locuitorii din satul Tayer Harfa, de langa frontiera Libanului cu Israelul, au declarat pentru AFP ca au auzit explozii puternice in jurul orei 6.30. Forta ONU din Liban (FINUL) a anuntat ca a fost informata despre incident si ca il ancheteaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea