Social

#karadzici #mladici #arestare #perchezitii

Arestarea lui Karadzici face ca Mladici sa fie mai greu de prins

Ministrul sarb al apararii Dragan Sutanovici a apreciat marti la Paris ca arestarea in iulie a fostului lider politic al sarbilor din Bosnia, Radovan Karadzici , face "mai dificila" capturarea fostului lor lider militar, Ratko Mladici , relateaza AFP.

"Toata lumea a spus, dupa arestarea lui Karadzici, ca suntem pe punctul de a-l aresta pe Mladici, dar personal, eu cred ca acum este mai greu sa il gasim pe Mladici", a declarat pentru AFP Sutanovici, cu ocazia unei vizite in Franta, in cadrul festivitatilor ce au marcat 90 de ani de la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Ministrul sarb a repetat ca tara sa nu va ezita sa il aresteze pe fostul general, nici sa il extradeze apoi in Olanda, pentru a fi judecat de tribunalul penal international pentru fosta Iugoslavie (TPI), care l-a inculpat in 1995 pentru genocid, crime de razboi si crime impotriva umanitatii .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea