Social

Arestare cu lacrimi pentru Sechelariu

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au emis, ieri dupa- amiaza, trei mandate de arestare de cite 20 de zile pentru fostul primar de Bacau Dumitru Sechelariu si cei doi presupusi complici ai sai, fostul viceprimar Laurian Lucas si seful serviciului de cadastru din Primaria Bacau, Dorinel Ifrim. Decizia instantei i-a luat prin surprindere pe cei trei acuzati, care erau aproape convinsi ca vor fi lasati in libertate, asa cum hotarise acum citeva zile Tribunalul Bucuresti. Dupa ce au aflat sentinta, in jurul orei 18.30, toti trei s-au prezentat de bunavoie la arestul Inspectoratului General al Politiei, unde urmeaza sa-si petreaca urmatoarele trei saptamini.
In timpul dezbaterilor, cei trei avocati ai lui Sechelariu au tinut discursuri de zeci de minute, prin care au incercat sa-i convinga pe judecatori ca dosarul PNA este prost alcatuit si fara probe.

Reprezentantul PNA a avut o interventie mai degraba discreta, de aproximativ un minut, in care s-a limitat doar sa spuna judecatorilor ca toate probele sint in dosar. In momentul in care a luat cuvintul, Sechelariu a incercat sa ii convinga pe judecatori de totala sa nevinovatie, prin discursuri bombastice si hohote de plins, pina cind presedintele completului de judecata i-a cerut sa inceteze. Sentinta a ramas in pronuntare , dar Dumitru Sechelariu era plin de optimism. Situatia avea sa se schimbe in citeva ore, cind judecatorii au anuntat ca au emis mandate de arestare. Nici acum nu pot sa cred. Sint o victima a presei si a procurorilor de la PNA, pe care ii voi da in judecata pentru abuzuri, a declarat Sechelariu inainte de a intra in arest.

PNA il acuza pe Dumitru Sechelariu de luare de mita , abuz in serviciu, asociere in vederea comiterii de infractiuni , iar pe Lucaci si Ifrim de complicitate la aceste infractiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea