Social

#arena nationala

Arena Nationala a fost inchisa de pompieri!

Arena Nationala a fost inchisa, deoarece nu are autorizatie de la pompieri. Cel mai mare stadion bucurestean nu are certificat de siguranta ISU.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a spus miercuri seara ca parcarea de la subsolul National Arena nu este dotata cu scari, iar cei care ajung acolo o pot parasi doar cu lifturile: "Daca explodeaza o masina acolo, cei de acolo mor ca sobolanii".

"Nu e de vina Primaria, ci constructorul care a exclus scarile ca sa nu bage betoane acolo, sa faca economie. De asta nu le-a dat aprobare. Cum n-au 99% din toate salile din tara, nu din Bucuresti. Eu si Lupescu am sesizat ca s-au evaporat scarile, adica nu le-au facut, desi in proiect exista scari", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Pompierii au anuntat ca National Arena nu are autorizatie de functionare din partea lor, astfel ca in urmatoarea perioada se poate interzice dreptul de utilizare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea