Social

#cosmetice #bijuterii #delicatese #afacere #gloss #copil

Are doar 6 ani, insa conduce afaceri de milioane de dolari

Isabella Barret este o micuta de doar 6 ani si fosta concurenta la o emisiune americana, numita "Toddler and Tiara". Pana aici, nimic anormal, insa, la varsta sa, micuta detine afaceri de milioane de dolari, de care se ocupa indeaproape.

Isabella Barret detine, impreuna cu mama sa, Susanna (39 de ani), o companie de produse cosmetice si bijuterii pentru copii, denumita Glity Girl.

"Ea este cea care incearca culorile de gloss pentru buze si alege diversele modele pentru bijuterii", a explicat mama fetitei, Susanna.

Succesul in afaceri i-a dezvoltat micutei si gustul pentru lux. Isabella este innebunita dupa hainele scumpe si delicatesele culinare. Ea se caracterizeaza simplu: "Sunt un superstar, am propria mea linie de bijuterii si imi place la nebunie sa fiu sefa. Dar cel mai mult imi plac pantofii. Am peste 60 de perechi", se lauda Isabella.

De asemenea, Isabella se lauda si cu o impresionanta garderoba, hainele sale valorand nu mai putin de 10.000 de dolari.

"Am calatorit mult cu ea la concursurile de frumusete, astfel ca e innebunita sa stea la hoteluri de cinci stele. Delicatesele ii plac la nebunie. La un moment dat a facut o comanda de 2.200 de dolari. Nu vrea cartofi prajiti si cheesburgeri, ci file de vita si homari", a povestit mama Isabellei.


Sursa foto:bossip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea