Social

#scandal #coruptie #arbitru #penescu #savaniu

Arbitrul Marcel Savaniu, retinut pentru 24 de ore

Arbitrul Marcel Savaniu a fost retinut pentru 24 de ore. El este acuzat ca ar fi luat mita, in cazul scandalului de coruptie in care sunt arestati si alti oficiali ai fotbalului romanesc. Tribunalul a decis si ca Gheorghe Constantin, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor(CCA), sa ramana in arest preventiv.

Procurorii DNA Pitesti au decis astazi sa-l retina pentru 24 de ore pe arbitrul Marcel Savaniu, pentru luare de mita, tot astazi trecand pe la pe la sediul DNA, pentru o noua runda de audieri si Aurelian Bogaciu , Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos, precum si vicepresedintele autosuspendat al CCA Marcel Lica .

Joia trecuta, DNA Pitesti a inceput urmarirea penala impotriva arbitrilor Aurelian Bogaciu , Sorin Corpodean si Marcel Savaniu, dar si a vicepresedintelui CCA, Marcel Lica, in cadrul dosarului de coruptie in care sunt arestati patronul FC Arges, Cornel Penescu, si fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin.

Pe 13 aprilie 2009, procurorii anticoruptie au dispus retinerea lui Cornel Penescu, finantatorul lui FC Arges si Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe o perioada de 24 de ore, acestia fiind acuzati de dare si luare de mita. Alaturi de ei au fost retinuti si Liviu Facaleata si Cristian Libertatu, pentru infractiuni de dare de mita si de complicitate la dare de mita in forma continuata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea