Social

Arbitrul a centrat, a dat cu capul si a luat gol

In cele peste 90 de minute ale intalnirii dintre Farul si CFR Cluj, singurul personaj care a iesit in evidenta, umbrind evolutia jucatorilor, a fost "centralul" Alexandru Tudor . Dupa o jumatate de ora de joc, ardeleanul Jula a avut o intrare "criminala" la Tibor Moldovan. Alexandru Tudor a oprit partida in stilul caracteristic, elevul lui Dorinel Munteanu s-a uitat spasit gandindu-se la o modalitate de a-si cere scuze coechipierilor pentru ca simtea ca urmeaza un "rosu", dar mana arbitrului a scos la iveala doar cartonasul galben. L a sapte minute dupa startul reprizei a doua, "fluierasul" si-a luat viteza spre un alt "visiniu" si l-a avertizat tot cu un "galben", iar pentru ca era pentru a doua oara cand ii aratase aceeasi culoare, i-a facut un semn ferm cu mana, care a insemnat pentru Balint ca partida se terminase. Motivul: tragere de timp (scorul era 1-1 si din partida mai erau de disputat 38 de minute). Cu cinci minute inainte de finalul intalnirii, purtatorul ecusonului FIFA a tinut sa decida soarta meciului. Pascovici a intrat in careul oaspetilor, a fost puternic busculat de Martin Tudor, dar Brad Pitt a dat doar cartonas galben . Si nu portarului, ci fundasului constantean pentru simulare .
Va fi parat la FIFA
"Meciul nu a fost pierdut de fotbalisti, ci de arbitru. Terenul a fost greu, iar "centralul" a facut praf repriza a doua. Nu il acuz ca a avantajat cu buna stiinta una dintre echipe, insa greselile sale sunt inadmisibile pentru un ecuson FIFA. Vom face memoriu si vom trimite caseta si la organismele europene si internationale", a atacat patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu. Despre meciul in care s-au aratat 13 cartonase galbene putine de spus. Voiculet (13) a deschis scorul pentru Farul, oaspetii au egalat in minutele de prelungire ale primei reprize prin Minteuan, iar cele trei puncte au fost aduse de Jula (88) dintr-o lovitura de la 11 metri.

"Sunt foarte multumit de rezultat. Am in echipa caractere puternice, iar noi am obtinut astazi un succes foarte mare. Am inscris de doua ori din cinci ocazii clare de a marca
Dorinel Munteanu

"Nu sunt suparat pe jucatori. Barbu si Todoran au avut ruptura si am fost nevoit sa fac schimbari in formula de start. Eram convins ca nu va merge. Dupa gol ne-am retras si dupa aceea s-a vazut ce a fost"
Lucian Marinof

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea