Social

Arbitru cu ghinion pentru Steaua

UEFA a stabilit arbitrii care vor conduce partida de maine, de pe stadionul Giulesti . Astfel, la centru va oficia germanul Wolfgang Stark, care va fi ajutat la cele doua linii de compatriotii sai Markus Scheibel si Jan-Hendrick Salver. In editia trecuta a Cupei UEFA, Wolfgang Stark a condus partida Villarreal - Steaua, scor 2-0, disputata la 20 martie 2005, care a parafat eliminarea echipei patronate de Gigi Becali in optimile de finala ale trecutei editii a Cupei UEFA.
De asemenea, Stark a oficiat la centru in jocul amical pe care selectionata Romaniei l-a disputat la Ancona, in compania Italiei, scor 0-1, la 15 noiembrie 2003.
In varsta de 37 ani, Wolfgang Stark este angajatul unei banci germane si este arbitru FIFA din martie 1999. Ultimul joc arbitrat de Stark a fost turul optimilor Ligii Campionilor, Ajax - Inter 2-2, care a avut loc pe 22 februarie 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea