Social

#cadre didactice #repartizare cadre didactice # concurs titularizare

Aproximativ 60% dintre posturile didactice au fost repartizate

Cadrele didactice care au obtinut cel putin nota 7 la ambele probe ale concursului de titularizare in invatamant au primit post de titular cu angajare pe perioada nedeterminata. Potrivit Ministerului Educatiei, in aceasta situatie se afla aproape 60% dintre profesorii care au dat examen.

Potrivit sursei citate, vineri, 9 august, si luni, 12 august, a avut loc, la nivelul centrelor de concurs, repartizarea cadrelor didactice care au obtinut cel putin nota 7 in ambele probe ale concursului de titularizare (proba scrisa si proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului).

Astfel, dintre cele 6.074 de posturi didactice sau catedre vacante au fost repartizate 3.620 (59,60%) de posturi. Cele mai multe dintre acestea, respectiv 2.046 (69,76%), au fost distribuite in mediul rural. In orase, au fost repartizate 1.574 (50,11%) de posturi didactice/catedre vacante, se mai arata in comunicatul remis de ministerul de resort.

Maine, 14 august, se va face repartizarea candidatilor care au luat cel putin nota 5, insa acestia vor fi angajati ca suplinitori, pe perioada determinata.

Sursa foto: ziarulunirea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea