INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Aproape 200.000 de elevi intra astazi în febra examenelor

Aproape 200.000 de elevi intră de astăzi în febra examenului de bacalaureat. Sesiunea din acest an debuteaza cu proba oral ă eliminatorie la Limba şi literatura romană, care se va desfăşura inclusiv marţi. Probele orale încep la ora 9.00 şi au caracter public. Examinarea se realizează de către cei doi profesori din comisie, în prezenţa a cel puţin trei candidaţi. Fiecare profesor examinator evaluează răspunsul candidatului de la probele orale cu note întregi de la 1 la 10, în funcţie de punctajul orientativ de evaluare. Un candidat este considerat promovat la proba orală dacă a obţinut minimum nota finală 5. Probele orale vor continua în zilele de 28 şi 29 iunie cu Limba şi literatura modernă, respectiv 30 iunie - 1 iulie la Limba şi literatura maternă. Prima probă scrisă - Limba şi literatura romană - se va susţine luni, 3 iulie . Afişarea rezultatelor este programată pentru 10 iulie, iar după analizarea eventualelor contestaţii, urmează afişarea, pe data de 14 iulie , a rezultatelor finale. Pentru sesiunea iunie - iulie 2006 a Bacalaureatului s-au înscris 191.299 de elevi, repartizaţi în 571 de centre de examen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea