Social

#eruptii solare #aplocalipsa #sfarsitul lumii #desert #incalzire globala

Apocalipsa vine mai repede decat se asteptau cercetatorii! Descoperirea care a speriat o lume intreaga

Sfarsitul lumii este mai aproape decat se asteptau oamenii de stiinta. Descoperirea terifianta a cercetatorilor de la Universitatea Victoria, arata ca suprafata Terrei se va transforma intr-un imens desert.

Acest lucru este cauzat de eruptiile solare tot mai intense, perturband echilibrul atins de Terra. Astfel planeta noastra se va transforma in desert mai devreme decat se asteptau oamenii de stiinta.

Pe masura ce activitatea solara va deveni tot mai intensa, in atmoasfera vor ramane blocate cantitati tot mai mari de energie. Aceasta ducand la un efect de sera si determinand totodata supraincalzirea planetei, potrivit realitatea.net.

Oceanele vor incepe sa fiarba, iar in atmosfera se vor degaja vapori. Suprafata Terrei va deveni astfel un imens desert, la fel ca cel de pe Planeta Venus.

In prezent, planeta noastra a atins un echilibru fragil, eliberand sau blocand cantitatea de energie solara pe care o poate absorbi. Fenomenul se va petrece mult mai repede decat se estima, avertizeaza oamenii de stiinta de la Universitatea Victoria.

Sursa foto: grist.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea