Social

# comanda rapida #presto pizza #pizza #bucuresti

Aplicatia cu cea mai rapida comanda de pizza din Bucuresti

Cand vorbim de livrare pizza se cunoaste faptul ca poate sa insenineze aproape orice zi, iar o comanda de pizza prin intermediul unei aplicatii mobile nu face altceva decat sa grabeasca fericirea. In lumea in care mai toti utilizatorii de internet s-au mutat pe mobile, Presto Pizza pune la dispozitia bucurestenilor cel mai rapid sistem de comanda de pizza non-stop.

Aplicatia Presto Pizza poate fi descarcata atat de pe App Store, cat si pe Google Play. Este complet gratuita si poate fi gasita la categoria „Food & Drink”. Din dorinta de a oferi ce este mai bun si venind mereu in intampinarea clientilor inca din anul 2006 cu preparate proaspete, gustoase si hranitoare, Presto Pizza a lansat aplicatia cu care a surprins toti gurmanzii din oras.

Prin intermediul aplicatiei, Presto Pizza isi doreste sa eficientizeze comenzile si sa le ofere sansa celor care nu sunt dispusi sa comande prin apel telefonic o alternativa buna. Cu o experienta de peste 12 ani de zile, Presto stie exact care sunt dorintele clientilor si intotdeauna se adapteaza la ele.

Vestea si mai buna este ca livrarea este gratuita non stop oriunde in Bucuresti sau zonele limitrofe, din cele 7 centre Presto Pizza: cate un centru in fiecare sector, la care se adauga si noul centru din Pipera.

Din aplicatie, se poate vizualiza intregul meniu. Pe langa pizza, bucatarii Presto prepara si paste, salate, deserturi, burger si chiar si produse de post. Tot din aplicatie, se poate accesa si topul 10 cu produse, astfel incat cei care nu au comandat niciodata de la Presto Pizza sa vada care sunt cele mai bune produse pe care clientii le consuma si sa-si usureze alegerile. Indiferent de aceste alegeri, Presto Pizza promite ca fiecare preparat in parte este pregatit in aceleasi conditii de calitate si ca ofera acelasi gust unic.

Asadar, cu o instalare rapida a aplicatiei Presto Pizza, orice pofticios poate avea acum parte de cea mai rapida comanda de pizza si alte preparate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea