Social

Apel amanat

Sefii Rapidului nu au avut timp sa pregateasca apararea, astfel ca sedinta Comisiei de Apel va avea loc pe 8 aprilie.

Comisia de Apel a FRF a amanat, ieri, judecarea memoriului depus de Rapid impotriva deciziei privind acordarea victoriei la masa verde a Stelei, pentru 8 aprilie, dupa ce giulestenii au invocat faptul ca au primit citarea prea tarziu. Comisia de Apel stabilise initial data de 10 aprilie pentru judecarea memoriului giulestenilor, dar miercuri a comunicat clubului Rapid ca sedinta va avea loc pe 3 aprilie.

Inaintea intrarii la se­dinta, directorul general Constantin Zotta si avocatul Gheorghe Florea au declarat ca vor solicita amanarea, intrucat nu au avut timp sa isi pregateasca apararea, deoarece citarea a ajuns la club cu mai putin de 48 de ore inainte de sedinta.

Chiar si ieri, finantatorul George Copos si-a mentinut afirmatiile cum ca Rapid va castiga, pana la urma, acest caz. „Sunt convins ca, dupa toate cele intamplate, Rapidul are dreptate. Rapidul are sanse sa castige cazul. Trebuie continuat jocul.

Acesta este spiritul jocului, sunt convins ca nimeni din federatie nu doreste sa se creeze ­vreun precedent. Categoric, suntem pregatiti, avem toate elementele necesare, trebuie sa se respecte regulamentul", a afirmat Copos, care l-a facut responsabil pe Gigi Becali de tot acest scandal. Altfel, George Copos s-a referit si la problema stadionului si a sustinut ca acesta trebuie daramat deoarece nu mai corespunde normelor UEFA, fiind inaugurat in anul 1937.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea