Social

#anl #apartamente #timisoara

Apartamente ANL, inchiriate fara curent si gaze

De Ziua Timisoarei, 80 de familii au primit apartamente in blocuri ANL , inaugurate de primarul orasului Gheorghe Ciuhandru. Oamenii sunt insa nevoiti sa locuiasta fara energie electrica, canalizare , gaze naturale si apa calda.

Timisorenii au primit cheile de la apartamente in fata presei, dar cand s-au mutat au descoperit ca apa rece este singura utilitate in noile blocuri.

"Dupa ce am semnalat problema cu canalizarea, pentru ca era obligatia Primariei Timisoara sa asigure legarea la utilitati, au venit cativa muncitori care au sapat o groapa si au plecat. Daca nu au terminat lucrarile, inseamna ca si-au luat banii fara sa respecte caietul de sarcini in baza caruia au castigat licitatia", a declarat unul dintre chiriasi pentru Gandul.  

Blocurile nu au nici aerisire pe scara blocului, conditie obligatorie pentru instalatia de gaz.

Nicusor Miut, seful Directiei Patrimoniu din Primaria Timisoara , a incercat sa justifice situatia prin intarzieri cauzate de ENEL si EON. Blocurile ANL predate prematur vor primi curent electric abia la inceputul lunii octombrie dupa finalizarea lucrarilor la un transformator.

Singura consolare a timisorenilor chiriasi ANL este faptul ca saptamana viitoare va fi inceputa bransarea apartamentelor la reteaua de gaz metan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea