Social

#apa de la robinet # apa imbuteliata #apa

Apa imbuteliata sau de la robinet?

Cel putin o data ti-ai pus aceasta intrebare si ai ales in consecinta, fie sa cumperi apa, fie s-o folosesti pe cea de la robinet. Mai tii minte explicatia?

“Apa imbuteliata poate proveni si ea de la robinet. Doar o institutie specializata in apa potabila poate stabili ce produs poate contine denumirea de “apa de masa”. De fapt, o astfel de apa de masa, scumpa, provine de la robinetii de apa ai statiilor de imbuteliere. Adaosul de saruri minerale si de bioxid de carbon nu face decat sa mentina gustul. Pe de alta parte, apa de la robinet se poate consuma fara grija, cu doua exceptii: atunci cand nitritii ating cota maxima, sugarilor ar trebui sa le fie data alta apa si cine are inca tevi de plumb ar trebui sa lase apa sa curga putin inainte de a o bea sau de a o folosi la gatit. Cei care prefera insa apa din izvoare subterane trebuie sa aleaga o apa minerala naturala” este explicatia pe care o gasim in cartea “1.000 de erori din “cultura generala”. Incredibil, dar adevarat”, aparuta la Editura All , autor Christa Poppelmann.


Sursa foto: albayan.ae

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea