Social

#cutremur italia mae #anunt mae #Amatrice # romani italia #cutremur italia #romani #cutremur #mae

Anuntul MAE in urma cutremurului din Italia! Ce trebuie sa stie toti romanii

Cutremurul din Italia, soldat cu peste 21 de morti si sute de raniti, i-a pus pe jar pe cei care au rude in zona. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a tinut sa-i linisteasca pe romani si a precizat ca pan ain momentul de fata nu exista informatii cu privire la existenta vreunui roman printre victime.

"Ambasada Romaniei la Roma s-a autosesizat in urma seismului puternic produs pe teritoriul Italiei si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile italiene in vederea obtinerii unor informatii cu privire la existenta unor cetateni romani printre victime.

De asemenea, pentru asigurarea asistentei si protectiei consulare operative a fost mobilizat si Consulatul General al Romaniei la Bologna. In acest sens, o echipa consulara mobila din cadrul oficiului Bologna se va deplasa in regim de urgenta in zona.

Pana la acest moment, nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani", se arata intr-un comunicat al Ministerul Afacerilor Externe, potrivit libertatea.ro.

Romanii afectati de cutremur pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon: Ambasada Romaniei in Italia (0039).06.835.233.58, (0039).06.835.233.56, Consulatul General al Romaniei la Bologna (0039).051.587.21.20, (0039).051.587.22.09.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea