Social

#redeschidere piete #klaus iohannis #anunt

Anuntul asteptat de toata lumea! Se redeschid pietele!

Presedintele tarii, Klaus Iohannis, a facut anuntul asteptat de toata lumea! Se redeschid pietele la finalul acestei saptamani.

Anuntul a fost facut de klaus Iohannis in cadrul declaratiilor de presa ce au avut loc astazi, pentru deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau.


"Dati-mi voie sa trec foarte scurt si la tema numarul unu din spatiul public - pandemia. Am putut sa constatam ca in ultimele saptamani numarul de persoane infectate a scazut semnificativ. Da, probabil in perioada inainte de sarbatori s-a testat mai putin, dar aceasta scadere se poate observa peste tot in Europa.

Aceasta scadere nu e o intamplare, o insurubare la date, ci este o realitate, facem parte din tarile europene unde se inregistreaza o scadere. Dupa discutii cu specialistii, am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. E cu siguranta o veste buna si pentru producatorii care vor sa vanda in piete, dar si pentru romanii care vor sa isi faca provizii din timp pentru sarbatorile de iarna", a afirmat Klaus Iohannis, potrivit ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea