Social

#anuntpromovat.ro #anunturi #promovare

AnuntPromovat.ro, promovare gratuita la mica publicitate

AnuntPromovat.ro ofera o cale simpla pentru ca orice reclama sa ajunga direct la utilizatorul interesat de un anumit produs, la momentul potrivit.

In timp ce marile companii cheltuiesc suma mari de bani pentru publicitate, uita un aspect foarte important: reclama trebuie sa ajunga la clientul din target. 

O reclama text publicata in categoria potrivita la mica publicitate este extrem de relevanta, tintind exact utilizatorul interesat de acel produs in momentul in care cauta sa achizitioneze acel produs.

AnuntPromovat.ro ofera gratuit posibilitatea de a face reclama produselor in locul in care cei mai multi romani vor cauta: mica publicitate .

Anunturile sunt extrem de bine tintite spre cumparatori prin localizarea geografica si categorii bine structurate: Afaceri, Auto, Imobiliare, Servicii, Vanzari si cumparari diverse.

Publicarea de anunturi pe AnuntPromovat.ro este gratuita si asigura prezenta textului, a imaginii de prezentare si a informatiilor de contact pentru 10, 30 sau 100 de zile.

Pentru utilizatorii care doresc extra promovare prin evidentierea anunturilor si aparitia lor pe toate paginile site-ului, exista optiunea de plata, pentru 1 euro + TVA anuntul fiind evidentiat timp de 15 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea