Social

# alexandru rafila #avertisment #romania

Anunt crunt facut de Alexandru Rafila. Ce se va intampla in Romania de saptamana viitoare

 

 

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a facut un anunt crunt! Oficialul a declarat ca de saptamana viitoare cazurile de Covid vor avea o crestere spectaculoasa si s-ar putea inregistra chiar si 40.000 de noi infectii.

„Trendul ascendent continua. Chiar daca azi am avut o mica scadere asteptata, pentruca ieri am avut numarul maxim de cazuri dupa patru zile libere. Testarea a fost mai limitata. Aceste valori, in jurul a 30.000 de cazuri, probabul vor fi inregistrate pana sambata, apoi va urma o noua scadere, in jur de 15 -18.000 mii de cazuri estimam noi pentru weekend. Saptamana viitoare va fi o noua crestere spectaculoasa. Cifrele cu 4 in fata nu sunt excluse pentru aceasta perioada.”, a declarat Alexandru Rafila in sedinta de guvern de astazi.

Potrivit acestuia, Clujul este judetul din Romania cu cea mai mare rata de ocupare a paturilor din spitale pentru pacientii cu coronavirus si ar putea fi primul judet in care saptamana viitoare scolile sa treaca in online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea