Social

#anunt anm #anm #vremea #starea vremii #februarie #ianuarie #meteo #conditii meteo

Anunt ANM! Cum va fi vremea in ianuarie si februarie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o estimare privind cantitatile de precipitatii ce vor avea loc in primele doua luni ale anului 2016, precum si a temperaturilor.

Potrivit mediafax.ro, estimarea s-a realizat folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Ianuarie

Temperaturile medii ce se vor inregistra in luna ianuarie se vor incadra in general in valorile apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii. In restul teritoriului Romaniei valorile temperaturilor inregistrate pot fi peste norme.

In ceea ce priveste cantitatile de precipitatii, acestea vor fi apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii. In restul regiunilor precipitatiile vor avea o tendinta de excedent.

Februarie

Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale, noteaza mediafax.ro.

Cantitatile de precipitatii din luna februarie vor prezenta in general o tendinta spre excedent, pe aproape intreg teritoruiul Romaniei. Exceptie fac estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

Sursa foto: vosizneias.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea