Social

#uhrin #steaua #lacatus #antrenor

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr, in carti pentru a prelua Steaua

Zilele lui Marius Lacatus la carma echipei din Ghencea sunt numarate dupa iesirea lui Gigi Becali din arest. „Marius este un baiat care are o demnitate prea mare ca sa tina de scaunul de antrenor al Stelei”, a declarat cu subinteles latifundiarul din Pipera.

Cel care are cele mai mari sanse sa preia conducerea tehnica a formatiei ros-albastre este cehul Dusan Uhrin jr . Impresariat de fratii Victor si Giovanni Becali , fostul „principal” al FC Timisoara si CFR Cluj este liber de contract si cunoaste bine fotbalul romanesc .

De fapt, Mitica Dragomir a anticipat inca din iarna aceasta varianta: „Uhrin la Steaua? Posibil, mai ales ca se potriveste profilului echipei din Ghencea”.

Fotbalistii Stelei au sanse infime sa ii ofere patronului inca un cec de milioane de euro de la UEFA de pe urma unei noi participari in grupele Ligii Campionilor, astfel ca Gigi Becali a inceput sa isi faca planuri in privinta viitorului antrenor.

 (citeste continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea