Social

#antonie solomon #alegeri parlamentare #alegeri

Antonie Solomon va candida sub sigla PP-DD la parlamentarele din decembrie

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, va candida pentru un mandat de senator la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el urmand sa reprezinte PP-DD.

Anuntul a fost facut, joi, de Mihai Cilibiu, presedintele PP-DD Dolj.

"In mod oficial, incepand de astazi, alaturi de Partidul Poporului Dan Diaconescu, in calitate de membru si viitor candidat al unui colegiu de Senat este nimeni altul decat domnul Antonie Solomon, caruia ii multumesc pentru decizia de a veni alaturi de noi, il felicit pentru aceasta decizie si il asigur ca alaturi de echipa de la PP-DD Dolj, va reusi in scrutinul electroral din aceasta toamna sa dovedeasca faptul ca a ramas in continuare un cetatean iubit, un lider de marca din politica doljeana.", a spus Cilibiu.

Antonie Solomon are la activ doua mandate de primar al Craiovei si a reprezentat trei partide: PSD, PDL si UNPR.

La alegerile locale din luna iunie, el a ratat sansa de a deveni pentru a treia oara edilul Craiovei, fiind infrant de candidatul PSD, Lia Olguta Vasilescu. La data de 10 octombrie, Solomon a anuntat ca demisioneaza din toate functiile detinute in UNPR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea