Social

Antonescu: “Numirea lui Comanescu nu este curat constitutionala"

Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi la RealitateaTV ca numirea lui Lazar Comanescu in fruntea Ministerului Afacerilor Externe nu s-ar fi facut conform constitutiei.

Crin Antonescu considera ca premierul Tariceanu pare sa fi cedat dreptul in privinta desemnarii sefului MAE presedintelui Basescu si ca acest lucru "nu e chiar constitutional ".

"Odata cu aceasta numire, in  acest fel, premierul pare sa fi concedat Ministerul de Externe administratiei prezidentiale, ceea ce nu e chiar curat consitutional", a declarat vicepresedintele PNL.

Vicepresedintele PNL considera ca la MAE "este nevoie de  personalitati si de proiecte si nu neaparat de buni executanti", iar din punctul sau de vedere noul ministru de Externe este un foarte bun executant.

Membrii Biroului Politic Central al PNL, se vor reuni in aceasta seara in sedinta pentru adiscuta situatia de la Ministerul Afacerilor Externe .

Potrivit unor surse din interiorul partidului, citate de NewsIn, mai multi lideri PNL nu doresc sa ii acorde niciun fel de sprijin politic noului ministru al Afacerilor Externe.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea