Social

Antonescu nu vrea sa faca figuratie in PNL

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a refuzat oferta presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, de a alege o filiala unde sa asigure conducerea, motivand ca nu este dispus sa figureze "intr-o piesa de mana a doua scrisa pentru ochii lumii". 

Antonescu a afirmat ca nu este disponibil sa coloreze "o constructie care se face post factum pentru a explica dorinta premierului de a-l inlatura pe Orban de acolo. Eu am fost dispus, daca era vorba sa ne ocupam impreuna de coordonarea Organizatiei Bucuresti si de obtinerea de rezultate mai bune, dar nu de a figura intr-o piesa de mana a doua scrisa pentru ochii lumii".

La finalul BPC,  Tariceanu a anuntat ca s-a decis cooptarea in conducerea PNL Bucuresti  a lui Ludovic Orban si a lui Andrei Chiliman , pe langa Marian Petrache si Eugen Nicolaescu , reiterand ca el va asigura interimatul Consiliului de Coordonare . si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei , a refuzat propunerea presedintelui PNL  de a fi coordonatorul Organizatiei Judetene Suceava a PNL.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea