Social

#pnl #guvernare #udmr #crina natonescu

Antonescu: Asteptam un raspuns al UDMR pentru a parasi guvernarea

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat vineri seara la Oradea, inaintea congresului UDMR , ca asteapta un raspuns din partea Uniunii fata de sustinerea actualei guvernari, precizand ca daca UDMR nu se va alatura USL in urmatoarea perioada, in 2012 nu va mai fi nevoie de formatiune in majoritate.

"Credem ca UDMR poate printr-o decizie clara, curajoasa, sa simplifice si sa rezolve in acest moment marea problema de pe scena politica romaneasca in sensul reconstituirii unei majoritati solide si responsabile, asa cum nu este majoritatea din care actualmente UDMR face parte. (...) Asteptam raspunsul UDMR", a declarat Antonescu.

Intrebat daca este de parere ca UDMR s-ar izola politic daca gireaza actualul Guvern pana la alegerile parlamentare, si pentru cata vreme, presedintele PNL a spus ironic ca nu vrea sa "cobeasca" inainte de congresul Uniunii.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea